Uavgjort mot uavgjortekspertene

Zabi Habibullah ga Ålgård ledelsen rett etter pause, men Vaulen utlignet ti minutter før slutt og sørget for poengdeling i Myrhålå fredag kveld.

Etter en langdryg første omgang hvor lagene måtte nøye seg med hver sin mulighet, åpnet andre omgang på forrykende vis for Ålgård. Vi fikk etablert trykk på gjestene, og det så ut som vi ble snytt for et straffespark, men i etterkant ble ballen slått tilbake inn i feltet, og Zabi fikk headet ballen over Vaulens utrusende keeper og inn i mål.

     Ålgård - Vaulen     

1-1

(0-0)

Ålgård stadion, 120 tilskuere

Kenneth Espedal

Benjamin Ravndal, Christer Reinertsen (k), Alexander Viland, Christer Sivertsen 

Gunnar Valsson, Sven Næsse, Daniel Eide Hansen

Ezekiel Bala, Espen Nygaard , Zabi Habibullah

Innbyttere:  Christer Eide Hansen (46. min for Valsson), Andreas Ravndal (67. min for Nygaard), Halldor Broddi Thorsteinsson (77. min for D. Eide Hansen)

Få minutter senere fikk Ålgård corner, og ballen landet til slutt hos kaptein Reinertsen som ladet kanonen. Skuddet gikk via en Vaulen-spiller og til side for mål. Ålgård fortsatte trykket, men Vaulen kunne og burde ha scoret da de alene med Kenneth valgte å vende opp slik at Viland rakk frem og fikk avverget situasjonen.

Ledelsen holdt seg helt til det gjenstod ti minutter. Vaulen fikk frispark på 30 meters hold, ballen ble slått hardt inn for mål langs bakken, og ballen ble skutt i mål fra kloss hold.

Begge lag hadde et par forsøk til å avgjøre kampen mot slutten, Sven skjøt knallhardt på overtid og gjestenes keeper måtte ut i full strekk. Vaulen har åpnet årets sesong med hele seks uavgjorte kamper på åtte forsøk, og det var derfor kanskje ikke uventet at kampen ebbet ut med poengdeling.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift