Gjorde jobben mot Avaldsnes

Ålgård vant en viktig seier mot Avaldsnes torsdag etter scoringer av Aslak Ravndal og Espen Nygaard, før debutant Oliver Sælevik punkterte kampen på en retur like før slutt.

Avaldsnes hadde før torsdagens kamp tatt ett poeng på 14 forsøk, og det var derfor viktig å ta full pott mot laget alle slår, og for å holde god avstand til lagene i nedrykkskampen.

Ålgård så klart best ut i 1. omgang mot Avaldsnes, og spilte seg jevnt og trutt opp foran gjestenes keeper, men slet med å komme til de store sjansene innledningsvis. Istedet var det Avaldsnes som stod for de største sjansene like etter det første kvarteret, først da de rundet Kenneth i mål, og like etterpå på et skudd på høyrekanten, men vi fikk kommet oss på rett side og blokkert begge forsøkene.

     Ålgård - Avaldsnes      

3-0

(1-0)

Ålgård stadion, 200 tilskuere

Kenneth Espedal

Vikar Valsson, Christer Reinertsen (k), Alexander Viland, Benjamin Ravndal

Sindre A. Karlsen, Sven Næsse , Amir Habibi

 Ezekiel Bala, Espen Nygaard , Aslak Ravndal

Innbyttere:  Illijaz Krantic (61. for Abrahamsen Karlsen), Oliver Sælevik  (83. for Nygaard), Marius Fardan (85. for Bala), Daniel Wold (89. for A. Ravndal)

Etter halvtimen fikk vi ballen endelig i mål etter et skudd fra Habibi hvor Aslak satte returen i mål, men denne situasjonen ble avblåst for offside. I sluttminuttene tok kampen fyr for alvor da Avaldsnes ikke fikk klarert og slo i stedet ballen ut til innkast. Dette headet Avaldsnes selv videre til Bala som la igjen til Aslak som sendte ballen i en perfekt bue til side for keeper, og ballen landet i nettet i lengste hjørne.

Dette ga Ålgård blod på tann, og rett etter spilte Ålgård seg nydelig frem på venstrekanten, angrepet ble avsluttet med et skudd fra Aslak fra syv meter, men gjestenes keeper leverte en praktredning da han kastet seg og fikk bokset ballen unna.

Andre omgang åpnet rolig, men etter kvarteret ble Nygaard spilt gjennom på høyrekanten, og han sendte ballen til side for keeper fra skrått hold og inn i mål.

Det skjedde ellers lite i andre omgang før debutantene Oliver Sælevik og Marius Fardan kom innpå. Sælevik hadde bare vært på banen i fire minutter før Ålgård fikk frispark fra 30 meter. Krantic skjøt knallhardt, keeper fikk pirket ballen opp i stolpekrysset, men Sælevik headet returen i mål. Fardan markerte seg også positivt med et knallhardt skudd som tok pusten ut av gjestenes keeper.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift