Yppet seg mot serielederen

Ålgård reduserte to ganger mot Vardeneset i Stavanger, men tapte til slutt 3-2 etter scoringer av Ezekiel Bala og Daniel Eide Hansen.

Hjemmelaget måtte finne seg i å være favoritter før kampen, og rundt kvarteret satte de i gang et massivt press som først endte i en trippelredning av Kenneth. Vi klarte å ri stormen av og kom mer med i kampen, men da Ålgård klarte å sette press mot Vardeneset-målet, kom vertene på en kontring etter 39 minutter, gikk ned til cornerflagget på høyrekanten, la inn foran mål og headet ballen utagbart inn bak Kenneth.

     Vardeneset - Ålgård      

3-2

(2-0)

Modenabanen, 60 tilskuere

Kenneth Espedal

Vikar Valsson, Christer Reinertsen (k), Alexander Viland Benjamin Ravndal

Sven Næsse, Sindre A. Karlsen

Zabi Habibullah, Daniel Eide Hansen , Halldor Broddi Thorsteinsson 

Ezekiel Bala 

Innbyttere: Espen Nygaard (45. min for Karlsen), Ilijaz Krantic  (45. min for Reinertsen), Henrik Kommedal (68. min for Habibullah), Gunnar Valsson  (76. min for Eide Hansen), 

Noe av det samme skjedde på overtid, vi fikk en god mulighet hvor Sven fikk tredd Bala nesten gjennom VBK-forsvaret, men i det påfølgende motangrepet klarer vi ikke å klarere, spiller i steden ballen bakover, og Vardeneset klarer å kjempe inn 2-0.

Nygaard kom inn i pausen og presenterte seg umiddelbart. Det tok kun tre minutter før han utfordret vertenes forsvar, la ballen tilbake til Bala som dundret ballen i mål fra ti meter. Like etterpå gir vi derimot VBK en unødvendig straffe som de setter sikkert i mål.

Halvveis ut i omgangen er det vår tur til å få straffe etter at Nygaard legges i bakken, og Daniel setter ballen kontant i mål. Dermed levde kampen helt inn, med stadig stigende temperatur, noe som resulterte i noen gule kort til begge lag.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift