Overtidsdrama endte med seier

Henrik Kommedal og Ezekiel Bala fikk æren av å score hvert sitt mål på overtid i andre omgang på Varhaug fredag, men Zabi Habibullah ble den store helten da han skapte begge målsjansene.

Varhaug åpnet kampen med høyt press, og de ti første minuttene foregikk det meste av spillet på vår banehalvdel. Vi slet med å få i gang angrepsspillet gjennom hele omgangen og kom aldri nærmere enn et skudd fra 15 meter fra Sven Næsse. Varhaug hadde to sjanser, den ene var stor på et skudd som Kenneth måtte gi retur på, men Varhaug var ineffektive og blåste returen til side for mål på bakre stolpe.

Varhaug - Ålgård

Varhaug stadion, 100 tilskuere

Kenneth Espedal

Vikar Valsson, Gunnar Valsson Benjamin Ravndal, Halldor Broddi Thorsteinsson

Sven Næsse, Amir Habibi, Daniel Eide Hansen

Ilijaz Krantic, Espen Nygaard, Ezekiel Bala (k)

Innbyttere: Zabi Habibullah (30. min for Habibi), Henrik Kommedal  (45. min for Nygaard), Sindre Abrahamsen Karlsen (54. min for Eide Hansen), Aslak Ravndal (65. min for Krantic)

Vi kom langt mer med etter pause, men vi slet fremdeles med å spille oss til de store sjansene. De stod hjemmelaget for, og en god redning av Kenneth, samt svært dårlig innstilt sikte hos vertene, gjorde at det fremdeles stod 0-0 da kampuret bikket full tid.

Rett før full tid var det Varhaug som presset, og Ålgård-flokken på tribunen var i ferd med å håpe at vi skulle få med oss det ene poenget. Det ville derimot ikke Zabi høre snakk om, ett minutt på overtid gikk han til dødlinja og slo knallhardt inn foran mål, ballen gikk langs bakken og traff Henrik som kun trengte å styre den inn i åpent mål.

Spillet var knapt satt i gang før Ålgård stormet i angrep på nytt, denne gang fikk Zabi skyte fra ti meter, traff stolpen, og ballen landet hos Bala som dempet ballen og skjøt til side for keeper.

Varhaug rakk faktisk et forsøk på redusering etter dette, men kampen var i realiteten avgjort av Bala. Tre deilige poeng ble dermed med hjem til Ålgård før Kopervik kommer på besøk neste fredag.