Ettmålstap mot Kopervik

Ålgård gjorde en god prestasjon mot Kopervik fredag, men gjestene scoret et tidlig mål som viste seg å være avgjørende.

Jevnspilt åpning av kampen, men allerede etter ni minutter gir vi ballen bort i forsvar, Kopervik får lagt inn og header enkelt i mål. Vi kommer bedre med etterhvert og spiller oss til et par gode muligheter, særlig rett før pause da Zabi fant Bala på bakre stolpe, men uten at vi hadde marginene med oss.

   Ålgård - Kopervik   

0-1

(0-1)

Ålgård stadion, 154 tilskuere

Kenneth Espedal

Vikar Valsson, Alexander Viland , Benjamin Ravndal, Halldor Broddi Thorsteinsson

Zabi Habibullah, Sven Næsse, Sindre A. Karlsen, Henrik Kommedal

Christer Sivertsen, Ezekiel Bala (k)

Innbyttere: Aslak Ravndal (67. min for Kommedal), Espen Nygaard (72. min for Habibullah), Daniel Eide Hansen (80. min for Karlsen)

Ålgård var klart best første 20 minuttene etter pause og skapte store sjanser ved Christer, Bala og Zabi. Gjestene kom mer med etterhvert og skjøt ved flere anledninger like utenfor.

Tross dette var Ålgård klart best etter pause og kunne, og burde, ha scoret da Broddi ble spilt alene gjennom med keeper ti minutter før slutt, men keeper var både dyktig og heldig, var raskt ute og fikk blokkert skuddet. Vi presset på også i sluttminuttene, men uten at utligningen kom.

Sett under ett en positiv prestasjon av Ålgård som presset Kopervik gjennom store deler av andre omgang, men dessverre uten å få nettkjenning. Neste kamp er borte mot Vaulen på torsdag kl. 19.00.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift