Full kontroll mot Bogafjell

Ålgård hadde ballen mest og vant komfortabelt 3-0 etter scoringer av Eden Zormah, Henrik Kommedal og Alexander Viland.

Ålgård hadde ballen mye før pause, og spilte seg mange ganger frem til gode innleggsposisjoner. Flere av innleggene var gode, men timingen på løpene inn i feltet manglet helt til det gjenstod fem minutter av omgangen. Amir Habibi satte fart ned venstrekanten, slik han hadde gjort ved flere anledninger, og slo 45 inn i feltet hvor Eden Zormah møtte ballen perfekt og skjøt ballen knallhardt i mål bak Bogafjells sjanseløse keeper. Dermed hadde Eden tegnet seg på scoringslista i comebacket i svart.

Ålgård - Bogafjell

Ålgård stadion, 130 tilskuere

Alexander Viland , Einar Øvstebø , Martin Eidsaa, Markus Sælevik

Sindre A. Karlsen, Eden Zormah

Vetle Birkedal, Henrik Kommedal , Amir Habibi

Arne-Amar Kotlica

Innbyttere: Zabi Habibullah (65. min for Kommedal), Benjamin Ravndal (76. min for Zormah), Klaus Merkesdal (76. min for Sælevik), Samir Habibi (81. min for Birkedal), Oliver Sælevik (86. min for Kotlica), Jeppe Cassim (88. min for Halvorsen)

Etter pause fortsatte vi å ha ballen, og etter bare syv minutter sendte Bogafjell en forferdelig pasning bakover som Kotlica plukket opp, sendte videre til Henrik som rundet keeper og trillet ballen enkelt over mållinja til 2-0.

Kampen ble punktert på corner etter 74 minutter da Alexander Viland fikk pirket ballen i mål. Etter dette var det aldri tvil om hvor poengene skulle ta veien, og Ålgård byttet en del på mannskapet, noe som også gjorde at keeper Jeppe Cassim fikk sin debut i sluttminuttene.