"Gjesdal på skeiva"

Lørdag 22. september arrangeres tidenes første «Gjesdal på skeiva». Dette er et rusfritt arrangementet som går av stabelen på torget ved Lokstallen, med parade, taler og aktiviteter. Ålgård Fotballklubb oppfordrer alle som har mulighet til å delta på arrangementet.

Arrangementet vil starte klokken 13:00 fra torget og etter en kortare sløyfe på ca 30 min rundt sentrum vil den komme tilbake til torget. I paraden oppfordrer komiteen lag og organisasjoner til å stille opp og lage sprell og moro. Det vil bli premie på kr 2000 til beste innslag.

Etter opptoget vil det være tid for appeller. Appellantane vil representere bl.a. idrettslivet, politikerene og andre lag og foreninger.

Det vil bli lagt opp til aktiviteter på torget for store og små fram til arrangementet avsluttes klokken 16:00.