Reimond Vølstad tildelt honorært lederstipend

Vår egen Reimond Vølstad fikk tildelt honorært lederstipend på kretstinget.

Årsmøte utsatt

Styret i ÅFK har besluttet å utsette årsmøte til 05. mars klokka 18:00

Oppstartsmøte 2019 - nytt klokkeslett !

Årets oppstartsmøte vil bli avholdt 5. mars klokka 20:00. Viktig at alle lag er representert på møtet.

Riska - Ålgård 2-2 (0-2)

Ålgård dominerte i første omgang mot Riska, og flotte kombinasjoner sørget for 2-0-ledelse, men Riska slo tilbake i andre omgang, slik at det ble en ny uavgjort i treningskamp.

Årsberetning 2018

Årsberetningen for 2018 er nå tilgjengelig. Dessverre så viser det seg at regnskapet ikke ble klart. Dette vil da bli lagt fram som eget bilag på årsmøtet sammen med rapportene til revisor, klubbens økonomileder og kontrollkomité. Regnskapet vil i tillegg bli publisert på hjemmesiden straks det er klart.

Ny sterk uavgjort i treningskamp

Ny kamp mot 3. divisjonsmotstand da Ålgård spilte 2-2 mot Staal fredag kveld. Markus Vik utlignet Staals ledelse, før Arne-Amar Kotlica ga oss ledelsen.

Ingen mål i årets første treningskamp

Ålgård yppet seg mot Brodd, og var helt på høyde med 3. divisjonslaget i Stavanger, men uten at noen av lagene fant veien til nettmaskene.

Protokoll styremøte 14.01.2019

Dato Hjemmelag Bortelag Res