Rogvi er tilbake!

Rogvi Baldvinsson er tilbake i den svarte drakta etter ett år i Bryne.

Rogvi Baldvinsson er 24 år og har 166 kamper (26 mål) for Ålgård siden han debuterte i 2006 og kommer nå til å utvide denne statistikken. Han begynte som spiss, men ble senere omskolert til midtstopper, og det var i denne rollen han først ble hentet inn til Færøyenes U21-landslag. Der gjorde han jobben så godt at han ble hentet opp til A-landslaget hvor han fikk sin offisielle debut mot Slovenia 3. juni 2011 i EM-kvalifiseringen. Han har 12 landskamper og to mål (mot Sverige og Malta) og har kommet godt fra oppgaven med å passe på spillere som Miroslav Klose, Lukas Podolski, Antonio Cassano og Zlatan Ibrahimovic. På landslaget har han også blitt brukt på midtbanen.

Han var kaptein på Ålgård 2010-2012 før han gikk til Bryne før fjorårssesongen. Han fikk 26 kamper i serie og cup forrige sesong og spilte først og fremst back. Det er med andre ord en svært rutinert spiller Ålgård nå får tilbake.

Velkommen tilbake, Rogvi!