Årets første trepoenger

Varhaug tok en tidlig ledelse, men Bo Andersen satte innpå Markus Vik som benyttet muligheten og ble tomålsscorer.

Varhaug brukte bare to minutter på å få ballen i mål, men etter klabb og babb i Ålgård-forsvaret, viste det seg at Varhaugs spiller var i offside da han headet ballen over Marius og i mål. Det var derimot ikke tilfelle da de et kvarter senere la inn fra venstre, ballen gikk over alt og alle, unntatt Varhaugs spiller på utsiden av Broddi, og han headet ballen i mål og sendte gjestene i ledelsen.

     Ålgård - Varhaug     

2-1

(1-1)

Ålgård stadion, 223 tilskuere

Marius Halvorsen (k)

Zabi Habibullah, Martin Eidsaa, Eden Zormah, Halldor Thorsteinsson

Kristian Magnusson, Sindre A. Karlsen, Klaus Merkesdal, Vetle Birkedal

 Amir Habibi

 Arne-Amar Kotlica

Innbyttere:Markus Vik (37. min for Habibi), Amir Habibi (56. min for Merkesdal), Alex Tesfai (84. min for Magnusson)

Ålgård var ikke ufarlige og burde tatt ledelsen ti minutter før pause da Vetle kom helt alene med keeper, men til tross for at keeper kastet seg tidlig, gikk skuddet rett på keeper. Markus Vik ble byttet inn to minutter senere, og han brukte kun to minutter før Sindre slo en perfekt pasning inn i bakrommet, keeper havnet på halvdistanse, og Markus var nådeløs og sendte ballen i mål til utligning.

Andre omgang startet jevnspilt, og vi hadde et par brukbare muligheter ved Vetle og Kotlica tidlig i omgangen, men Varhaug tok mer og mer over, men de tallrike skuddene fra 15 til 20 meter gikk utenfor.

I kampens siste minutt slår Zabi inn fra høyre, Markus stuper frem og header ballen i mål. Varhaug prøvde seg på en siste sluttspurt, men uten å skape store målsjanser på overtid. Dermed er årets første trepoenger et faktum.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift