Svak kamp mot Skjold

Skjold tok en tidlig ledelse torsdags kveld, men til tross for et straffespark på overtid i første omgang, fant vi aldri veien til nettmaskene. Dermed endte kampen 0-1.

Ålgård startet kampen best og etablerte et massivt trykk før ti minutter var gått, men til tross for tre cornere og et par store sjanser, red gjestene stormen av, og tok istedet ledelsen få minutter senere da Marius først hadde nektet dem scoringer etter to meget gode reaksjonsredninger. Returen ble derimot skutt fra 16 meter via et bein, forandret totalt retning i en bue og inn i nettet. Vi var heldige minuttet etter da vi gjorde det vanskelig for oss selv i oppspillsfasen, Skjold overtok og skjøt like utenfor stolperota.

     Ålgård - Skjold     

0-1

(0-1)

Ålgård stadion, 151 tilskuere

Marius Halvorsen (k)

Zabi Habibullah, Benjamin Ravndal, Eden Zormah , Halldor Thorsteinsson

Samir Habibi, Sindre A. Karlsen, Klaus Merkesdal, Markus Vik

 Amir Habibi 

 Arne-Amar Kotlica

Innbyttere: Alex Tesfai (71. min for Thorsteinsson), Markus Sælevik (73. min for Merkesdal), Oliver Sælevik (79. min for Vik), Torben Nysted (96. min for Karlsen)

Utover i omgangen minnet kampen mer og mer om stillingskrig, men vi fikk et par sjanser mot slutten, og Kotlica headet et frispark i mål, men ble avblåst for offside. Ålgård burde gått til pause med utligning, men på overtid satte Amir Habibi et straffespark i tverrliggeren.

Andre omgang ble svært svak. Vi klarte aldri å sette gjestene på store prøver, og dermed kom årets første nederlag i serien.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift