Poengdeling i måkebyen

Haugesund 2 var dødelig effektive og ledet 2-0 allerede etter 20 minutter, men Ålgård svarte umiddelbart, fikk først en redusering, brente så et straffe, før vi fikk en fortjent utligning rett etter pause.

Ålgård gikk ut i hundre med høyt press og vant tilbake ballen gjentatte ganger høyt i banen. Dette skapte flere gode muligheter, men uten å gi tellende resultat.

​     Haugesund 2 - Ålgård

Gymnasbane 7, 50 tilskuere

Markus Sælevik, Eden Zormah , Benjamin Ravndal , Halldor Thorsteinsson

Sindre A. Karlsen , Klaus Merkesdal,

Amir Habibi , Henrik Kommedal, Zabi Habibullah

Arne-Amar Kotlica

Innbyttere: Vetle Birkedal (46. min for Habibullah), Thomas Re Jensen (64. min for Habibi)

Istedet var vertene dødelige effektive da de scoret på sin første sjanse etter 17 minutter. Fra venstrekanten ble ballen skutt hardt mot mål, Marius var fremme og fikk en hånd på skuddet, men det var hardt, og ballen fortsatte å trille mot streken. FKHs spiss hjalp den over streken, og dermed stod det 1-0.

Det gjorde det ikke lenge, FKH fikk ballen på sin venstrekant, det så ut som han skulle legge inn, men valgte å skyte over Marius og i lengste kryss.

Ålgård svarte umiddelbart, Sindre fikk ballen til venstre for mål og sendte ballen i lengste side til redusering, og da vi fikk straffe minuttet etterpå, øynet vi utligning, men keeper fikk en hånd på skuddet.

Eden fikk etterhvert introdusert knottene sine for en FKH-spiller, noe som ble belønnet med gult kort, mens Henrik fant Amar inne i feltet, og "med fynd og klem" gikk skuddet over mål. Haugesund kunne øket fem minutter før pause, men Marius blokkerte det knallharde skuddet mesterlig slik at det stod 2-1 til pause.

Ålgård åpnet friskt også etter pause og skapte flere store sjanser ved Halldor, Amar og Henrik, før Henrik etter ti minutter satte fart ned høyrekanten, fikk lagt inn, og ballen til slutt endte hos Amir som skjøt ballen i mål til utligning.

Amir spilte en meget god kamp, men måtte snart gå av banen med krampe, og Haugesund overtok mer og mer. Mot slutten presset vertene knallhardt, men Ålgård stod i mot og fikk med seg et fortjent poeng hjem.